DELIVERY NOTE: TRACKING ID

Tracking ID diberi pada hari yang sama postage dibuat. Bagi tujuan keselamatan, PM ADMIN untuk urusan permohonan Tracking ID anda. Terima Kasih! - MAZIM #MAZIMOUTLET

Thursday, 1 October 2015

Mensive HAIR Tonic : Mudah, Murah dan Berkesan!!

ANDA MEMPUNYAI MASALAH RAMBUT GUGUR.. RAMBUT NIPIS .. KEPALA BOTAK M...KEPALA BOTAK O? 

DAH CUBA BERMACAM PRODUK TAPI KECEWA? TAKAN NAK REDHO' JE?

DONGIVAP SELAGI ANDA BELUM MENCUBA >>> Mensive HAIR Tonic : Mudah, Murah dan Berkesan!!


Mensive Hair Tonic !Mensive Hair Tonic adalah tonik rambut pertama berasaskan air. Mensive Hair Tonic 25 Kali lebih serap ke akar rambut berbanding serum atau minyak. 


Kenapa menggunakan asas air? Sebab penggunaan minyak dan serum pada kulit kepala boleh membantu pertumbuhan rambut dan menyebabkan masalah kelemumur.Ditambah pula dengan cuaca Malaysia yang panas, penggunaan asas air sangat selesa untuk si pemakai.MENSIVE Hair Tonic diperbuat dengan menggunakan teknologi ekstrak terkini dan kaya dengan ekstrak herba bermutu tinggi seperti Ginseng, Apple Stemcell, Limau Purut, Avocado, Kelapa Dara, Jojoba dan Buah Pala. 


Ginseng 
Ianya memang sudah lama terbukti dari zaman kuno Cina bahawasanya ia mampu menguatkan akar rambut, merangsang pertumbuhan rambut dan juga mengelakkan pertumbuhan uban.


Apple Stemcell
Apple Stemcell pula adalah di antara penemuan terbaru para "scientist" yang mana ianya mempunyai manfaat serta kebaikan di dalam mengekalkan kesuburan rambut. Bercerita sedikit mengenai fungsi MENSIVE Hair Tonic ini... Fungsinya adalah;


1) mengurangkan rambut gugur
2) menguatkan akar rambut
3) membantu pertumbuhan rambut baru
4) mengurangkan minyak pada kulit kepala
5) mengurangkan kelemumur
6) mengurangkan pertumbuhan uban
Cara Pemakaian:
Cara pemakaian pula adalah sangat mudah... selepas mandi, keringkan rambut anda dan "spray" kan sahaja ke kulit kepala. Urut sedikit dan biarkan ianya menyerap sehingga ke akar rambut. 

Baunya wangi, rasa mentol dan berangin akan menyebabkan kulit kepala anda terasa segar. 

Hasil yang positif boleh dilihat dalam tempoh masa yang pantas iaitu sepantas 14 hari dari kali pertama pemakaian atau penggunaan. Antara testimoni produk MENSIVE Hair Tonic yang ingin kami kongsikan bersama-sama anda adalah seperti yang berikut:Info tambahan Mensive Hair Tonic


1) Mensive hair tonic tidak datang dengan set, tidak perlu shampoo pelebat, tidak perlu serum pelebat, cukup hanya spray mensive hair tonic 2-3 kali sehari.2) Produk ini Unisex, sesuai juga utk perempuan bertudung. Nampak kan bukan sahaja untuk lelaki malah perempuan juga.

3) Sebotol MENSIVE Hair Tonic 60 ml boleh tahan untuk tempoh masa 1 ke 2 bulan. 

4) Ianya adalah milik bumiputera dan bertaraf GMP serta berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor KKM NOT150100714K.Order / Pertanyaan :

Τаір" TONIC " Wechat / ЅΜЅ / WHΑTЅAΑΡ kе 0172217551 

Τаір" TONIC " Wechat / ЅΜЅ / WHΑTЅAΑΡ kе 0172217551 

Τаір" TONIC " Wechat / ЅΜЅ / WHΑTЅAΑΡ kе 0172217551


Tempah MENSIVE HAIR TONIC ANDA SEKARANG, BAYAR dengan HARGA PROMOSI (DISKAUN RM50)!!! 


*Promosi sah untuk 10 pelanggan terawal sahaja!!!

No comments:

Post a Comment

Cash On Delivery Term

Seperti yang anda sedia maklum, kami menerima tempahan dari seluruh Malaysia. Bagi pembelian secara TUNAI, anda boleh mengikut langkah berikut;

1. Submit order di PM (Whatsapp / WeChat)
2. Nyatakan Nama & Lokasi pilihan*
3. Datang ke tempat yang dipilih 2-3 hari kemudian ( Date & Time akan kami update di PM bergantung kepada servis Poslaju. Parcel sampai awal kita COD awal)

Sekian, Terima Kasih!

*Lokasi COD;
1. Maz's Pusat Kecantikan, Tanah Liat, Bukit Mertajam.
2. Bandar Perda, Bukit Mertajam. Pulau Pinang.
3. Universiti Putra Malaysia, Serdang. Selangor.